DINATEX S.R.L.

Distributie Textile Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Distributie Textile Suceava.

Distributie Textile Suceava: Gura Humorului, Botus, Brodina, Brosteni, Bucsoaia, Campulung Moldovenesc, Carlibata, Ciocanesti, Ciprian porumbescu, Cozanesti, Cumparatura, Dorna arini, Dorna arini (cazanesti), Dorna candreni, Dragomirna, Draguseni, Falcau, Falticeni, Frasin, Frumosu, Fundu moldovei, Gura haitii, Gura humor, Horodnicu de sus, Ilisesti, Manastirea humorului, Marginea, Mitocu dragomirnei, Moldovita, Ortoaia, Paltinoasa, Panaci, Partestii de sus, Patrauti, Poiana negri, Poiana stampei, Poieni-solca, Pojorita, Prisaca dornei, Putna, Radauti, Sadova, Saru dornei, Scheia, Sfantu ilie, Siret, Solca, Spataresti, Suceava, Sucevita, Todiresti, Varful dealului, Vatra Dornei, Vatra moldovitei, Voievodeasa, Voronet, Vicovu de Sus, Dolhasca, Liteni, Salcea, Cajvana, Milisauti,

         DINATEX S.R.L. este unul dintre cei mai mari producatori de tesaturi din in 100%, canepa 100%, bumbac 100 %, in + canepa, in + bumbac etc. si franghii de diferite grosimi si lungimi din tara, utilizand ca materie prima de baza firele din in, canepa si bumbac.8_400
         Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In firma Dinatex S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.
        Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Experienta Dinatex S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Servicii

tesatura TUDOR; dimensiuni: 50mx2m888_400
tesatura KLARA; dimensiuni: 50mx2m
tesatura SAC; dimensiuni: 50mx2m
tesatura POLAR; dimensiuni: 50mx2m
tesatura REGINA; dimensiuni: 50mx2m
tesatura BLUG; dimensiuni: 50mx2m
tesatura ROBERTA; dimensiuni: 50mx2m
franghie tip 1
franghie tip 2 - poate fi produsa in grosimi diferite (Ø10, Ø20, Ø30) si are in compozitie fire din in si canepa..etc. - alte comentarii.
franghie tip 3
franghie tip 4 - poate fi produsa in grosimi diferite (Ø10, Ø20, Ø30) si are in compozitie fire din in si canepa..etc. - alte comentarii.
franghie tip 5  (Ø10, Ø20, Ø30)
franghie tip 6  (Ø10, Ø20, Ø30)
franghie tip 7  (Ø10, Ø20, Ø30)