Ambacart Grup S.R.L. Distributie Ambalaje Hartie - Carton, Maramures

Distributie Birotica Papetarie Maramures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Distributie Birotica Papetarie Maramures.

Distributie Birotica Papetarie Maramures: Baia Mare, Baia Sprie, Baiut, Barsana, Borsa, Botiza, Breb, Cavnic, Chechis, Coltau, Copalnic, Desesti, Fanate, Feresti, Finteusu mare, Giulesti, Glod, Grosii tiblesului, Harnicesti, Ieud, Ilba, Leordina, Mesteacan, Moisei, Negresti-oas, Ocna sugatag, Ocnesti, Oncesti, Petrova, Poienile izei, Prelunca noua, Razoare, Remecioara, Rezavlea, Rohia, Rona de jos, Rozavlea, Sabisa, Sacalaseni, Sacel, Salistea de Sus, Sapanta, Sarasau, Sasar, Seini, Sieu, Sighetu Marmatiei, Sisesti, Somcuta Mare, Soncuta mare, Strambu baiut, Surdesti, Targu Lapus, Tisa, Ulmeni, Vadu izei, Valea chioarului, Viseu de jos, Viseu de sus, Tautii Magheraus, Dragomiresti,

   S.C. Ambacart Grup S.R.L. este o societate cu sediul in Cicarlau, jud. Maramures avand ca principal obiectiv de activitate producerea de ambalaje din carton.
   Oferim diverse solutii de ambalare si protejare pentru produsele dumneavoastra prin productia de carton ondulat tip armonica si ambalaje imprimate.mm5_01
   Compania Ambacart Grup vine pe piata cartonului ondulat cu tehnologie din Spania pentru a produce un ambalaj ieftin in speranta unui mediu mai curat.
   Portofoliul nostru de produse include ambalaje și cutii carton de orice tip și dimensiuni la cele mai mici prețuri: cutii clasice, cutii pentru transport, cutii pizza, ladițe carton, cutii cu capac, cutii cu autoformare și multe altele
   Laborator testare
   Detinem Laborator testare dotat cu aparatura de ultima generatie.
   Cladirile
   Societatea la momentul prezent are o suprafata de hale de productie si depozite in suprafata de 7000 mp.
   Echipamentele
   Detinem masini de confectionat cuti din carton: sloter in patru culori + stanta rotativa, masina de stantat manuala, masina de cusut, masina de biguit, masina de caserat, masina de lipit semiautomata, masina de legat baxuri de cutii cu o vechime  mai mare de 10 ani.
   Liniile de productie
   Societatea are în dotare 2 linii tehnologice automate de fabricarea cartonului ondulat industrial.   
  • CUTII PENTRU TRANSPORT MARFAmm1_400
  • CUTII PLIANTE CARTON ONDULAT
  • CUTII TELESCOPICE
  • CUTII DEPOZITARE
  • LAZI TRANSPORT LEGUME FRUCTE
  • CUTII DIN CARTON PENTRU PIZZA
  • CUTII STANTATE (AUTOFORMABILE)


Servicii

   S.C. Ambacart Grup S.R.L. va ofera urmatoarea gama de produse:

   Carton tip armonica   

   Cartonul ondulat tip armonica se foloseste in general la masinile automate de confectionat cuti din carton ondulat cu stante rotative

   - avantajul acestui tip de carton este posibilitatea de cuplare a mai multor modele de cuti in acelas timp cu dimensiuni diferite;

   - cartonul este livrat la latimi diferite si lungim in functie de tipul cartonului incepand de la 200ml /palet – pana la 1000 ml/palet.  

   Cutia de carton tip armonica

   Cutia de carton tip armonica se foloseste in general la ambalarea produselor cu o lungime mai mare de 3m, aceasata cutie se autoformeaza la lungimea dorita de client.

   Societatea noastra poate produce o cutie din carton ondulat tip armonica cu dimensiuni minime 100x100x100x100+50 mm si maxime 490x490x490x490+50mm lungimea acestei cuti poate fi debitata la nevoia clientului ia find livrata in palet cu lungimi ce variaza in functie de tipul cartonului de la 200ml pana la 1000 ml/palet.

   Placa Carton tip CO5

   - cartonul ondulat CO5 este format din 5 stratiri de hartie trei plane si doua ondulate.
   - societate poate produce trei variante din acest produs combinand cele trei valturi de ondulare din dotare C ,B ,E cum ar fi;
   - placa carton CO5 modelul BC cu inatimea de 7mm;
   - placa carton CO5 modelul EB cu inaltimea de 4,5 mm;
   - placa carton CO5 modelul EC cu inaltimea de 5.5 mm;
   - aceste produse se pot livara sub forma unor placi cu dimensiuni diferite si lungimi la cerinta clientului;
   - aceste placi pot fi produse cu diferite calitati si gramaje de hartie;
   - aceste placi pot fi produse cu hartie de fata (capac) de culoare natur (maro), alb si de calitati mai speciale rezistente la intemperii cu ar fi hartia kraft.

   Carton tip CO3

   Este alcatuit din 3 straturi de hartie: un strat capac exterior, un strat capac interior si un strat ondula situat intre cele doua capace. Capacul exterior este cel care influenteaza cel mai mult aspectul general al ambalajului din carton ondulat si, in consecinta, este realizat din hartie de calitate superioara de tip testliner sau kraftliner, natur sau albit. Capacul interior poate fi realizat din hartie testliner, kraftliner sau schrenz, intr-o gama spanersa de gramaje. Stratul ondula (miezul de hartie) este realizat dintr-o hartie cu rezistenta deosebita la indoire (hartie fluting).

   Rola carton tip 2   

   Carton ondulat tip II, comercializat sub forma de suluri cu latimea de 80cm .105 cm 122 cm 133cm si lungimea de 25m.-200m

   Cartonul ondulat este rezistent si are o greutate mica, fapt pentru care este preferat altor materiale sau tipuri de carton pentru confectionarea cutiilor. In plus, cartonul ondulat este reciclabil 100%.

   Rolele din carton ondulat de tip 2 se utilizeaza ca ambalaj de protectie.
   Avantajele rolelor din carton ondulat : se ambaleaza foarte usor si se adapteaza mai bine in procesul de ambalare, se reduce numarul de ambalaje utilizate, costuri mai mici.

   Separatoare carton   

   Separatoarele din carton se folosesc atât pentru diferenţierea rândurilor de produse de pe paleţi din lemn sau PVC, cât şi pentru separarea produselor din cutiile de carton atunci când se împacheteaz ă mai multe produse într-o cutie.
   Separatoarele din carton ondulat au rolul de a asigura protecţia produselor în timpul transportului sau al manipulării paleţilor sau cutiilor. Acestea oferă rezistenţă la şoc şi la variaţiile de temperatură.
   Separatoarele din carton sunt realizate din carton ondulat de tip III, V
   Separatorul din carton ondulat de TIP III este realizat din trei staturi de hârtie: două straturi exterioare, un strat ondulat, situat între cele două capace. Ondula poate fi de tip B (2,8 mm grosime), C (3.8 mm grosime) sau E (1.6 mm grosime).
   Separatorul din carton ondulat de TIP V conferă ambalajului o rezistenţă mecanică deosebită, fiind realizat din cinci staturi de hârtie: două straturi capac, două straturi ondula, un strat intermediar. În funcţie de combinaţia utilizată de straturi ondula, acest tip de carton ondulat poate fi de tipul B (2,8 mm grosime) + C (3.8 mm grosime) şi C (3.8 mm grosime) +E (1.6 mm grosime). Este folosit în general pentru ambalarea produselor foarte grele, fragile sau de dimensiuni mari.
   Separatoarele se execută sub formă de plăci la dimensiunile cerute de client.
   Dimensiunile standard ale separatoarelor de carton:
   - 800 x 1200 mm
   - 1000 x 1200 mm
   - 1000 x 2000 mm

   Alte dimensiuni pot fi executate la comandă.

   Greutatea unui 1 mp de separator carton este de 365 gr / mp.

   Cutii transport   

   Cutiile de transport au apărut din nevoia de a efectua operaţiuni de manevrare şi transport mai usor şi mai repede, creând condiţii de siguranţă pentru produsele transportate.

   Ca și firmă specializată în producerea de cutii acestea se livrează în cele mai diverse variante și mărimi.

   Folosirea unui carton ondulat, cu trei sau cinci ondule garanteaza o mare stabilitate si asigura reutilizarea ambalajelor. 

   Sistemul de ambalare pentru transport este format din ambalajul propriu-zis al produsului, sistemul de fixare în interiorul mijlocului de transport şi operaţiunile de protecţie care se iau împotriva influenţelor mecanice, climatice şi biologice.   

   Cutii depozitare

   Cutiile de carton pentru arhivare si cutii pentru depozitare documentepot fi fabricate din carton ondulat. In aceasta categorie veti gasi cutii folosite la arhivarea, depozitarea si transportul dosarelor cu acte, cartilor sau revistelor.

   Cutii pizza   

   Cartonul ondulat utilizat pentru confectionarea cutiilor se imparte in trei categorii dupa cum urmeaza: 

  • Carton Tip Microondul ondula E;

  • Carton Tip 3 in trei straturi cu ondula C sau ondula B;

  • Carton Tip 5 in cinci straturi cu combinatia a cate doua ondule dintre E, B, C;

   Acesta permite pastrarea prospetimii, iar calitatea efectiva a cartonului, garanteaza un aspect profesional si eficient. Materialul este disponibil atat in alb cat si in natur.

   Fiecare tip de carton are la randul sau caracteristici in functie de: compozitie, rezistenta, culoare, gramaj.

   Cutiile sunt confectionate pe utilaje: taiere, biguire, stantare.

   Se pot executa cutii tiparite serigrafic. 

   Societatea comercializeză doua forme constructive de baza: una clasica patrata si una moderna cu doua colturi tesite. Indiferent de forma, ambele modele sunt foarte usor de folosit si permit o aerisire eficace.

   Cutii pliante

   Cutiile pliante clasice sau americane din carton ondulat sunt formate dintr-o bucata cu o articulatie lipita, capsata sau lipita cu banda, care are ambele capete sub forma de clape. Aceste cutii sunt transportate pliate, gata de folosire si necesita inchiderea clapelor.

   Cutii autoformabile   

   Acest tip de cutii se executa pe stanta plana si sunt usor de asamblat oferind o foarte buna si usoara utilizare a lor.

   De asemenea ele pot fi imprimate astfel incat sa puteti inscrie pe ambalaj informatii despre produse. 
   Tehnicile de stantare si imprimare completeaza functiile clasice ale ambalajului, respectiv cele de transport, manipulare si depozitare, aducand in plus functiile de merchandising si de promovare a produsului dumneavoastra, in asa fel incat clientii sa fie atrasi spre produs si bine informati cu privire la caracteristicile acestuia. 

   De asemena cutiile stantate se pot executa si cu lipire in puncte , lucru care permite o mult mai usoara utilizare a acestora in procesul de ambalare.

   Cutii Caserate

mm10_400

Galerie foto