SC Bajan SRL

Distributie Produse Sanatate Cosmetice Valcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Distributie Produse Sanatate Cosmetice Valcea.

Distributie Produse Sanatate Cosmetice Valcea: Baile Govora, Baile olanesti, Barbatesti, Berbesti, Berislavesti, Brezoi, Bujoreni, Caciulata, Caineni, Calimanesti, Calimanesti-caciulata, Ciunget, Daesti, Golesti, Horezu, Maciuca, Malaia, Milcoiu, Ocnele mari, Olanesti, Pascoaia, Ramnicu Valcea, Roesti, Salatrucel, Sanbotin, Tomsani, Tutulesti, Vaideeni, Voineasa, Dragasani, Babeni, Balcesti, Pausesti-Maglasi, Vladesti,

Suntem o societate cu raspundere limitata activa in comertul cu amanuntul al produselor farmaceutice, in magazine specializate. Activa pe piata inca din anul 1994, societatea noastra este si astazi intr-o continua dezvoltare, incercand astfel sa oferim servicii din ce in ce mai bune clientilor nostrii dar si o gama diversificata de produse de cea mai inalta calitate.

Minisiunea noastra este de a servi intotdeauna clientii  cu cele mai bune produse la un raport excelent calitatea/pret, de a ajuta intotdeauna cu sfaturi si recomandari profesioniste venite din partea personalului calificat.

Servicii

In farmaciile noastre puteti gasi :

    Produse farmaceutice si parafarmaceutice
    Cosmetice si dermatocosmetice
    Remedii naturiste
    Produse preparate de farmacistii nostri
    Produse tehnico-medicale

 77_400_04

In lantul de farmacii Bajan din Rm. Valcea puteti beneficia de urmatoarele servicii:

    Masurarea tensiunii arteriale
    Masurarea greutatii

 

De asemenea farmaciile Bajan au contracte de colaborare cu casele de asigurari astfel pacientii care ne trec pragul pot beneficia de retete gratuite si compensate, inclusiv antidiabetice si produse oncologice.

Va multumim ca ne vizitati pagina de internet si va asteptam in cel mai popular lant de farmacii din Rm. Valcea, Farmaciile Bajan !