Dorivi Prodcom S.R.L.

Distributie Brutarii Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Distributie Brutarii Neamt.

Distributie Brutarii Neamt: Agapia, Alexandru cel Bun, Baltatesti, Bicaz, Bicazu ardelean, Borca, Brates, Buhalnita, Ceahlau, Cordun, Costisa, Dobreni, Dulcesti, Dumbrava rosie, Durau, Farcasa, Filioara, Garcina, Girov, Grinties, Hangu, Hangu-buhalnita, Hanu ancutei, Izvorul muntelui, Nemtisor, Oantu, Piatra Neamt, Pingarati, Pipirig, Poiana, Poiana largului, Roman, Sacalusesti, Scaricica, Secuieni, Stanca, Stefan cel mare, Tarcau, Targu Neamt, Tazlau, Tirgu neamt, Trifesti, Tupilati, Turturesti, Vadurele, Vanatori-neamt, Varatec, Viisoara, Roznov,

    Societatea comercială Dorivi Prodcom SRL a luat fiinţă in anul 1994 având ca obiect de activitate fabricarea şi comercializarea3de1ca1b043c220f98f422ee302bf418_400_02 pâinii si a specialităţilor de panificaţie cu un personal direct productiv de cinci angajaţi. La început firma a activat pe un sfert din actuala suprafaţă. Pe parcusul timpului datorită unui bun management şi prin asigurarea unei calităţi superioare a produselor fabricate şi implicit a vanzărilor s-a ajuns la mărirea volumului producţiei. Toate acestea au dus la mărirea spaţiului de lucru prin achiziţionarea întregii suprafeţe de teren de pe actuala locaţie, modernizarea clădirilor, achiziţionarea unor utilaje performante, angajarea de personal nou şi creşterea şi modernizarea în permanenţă a parcului auto.
    În octombrie 2001 am deschis prima linie semiautomată de fabricare a covrigeilor.
    Prin asigurarea unei calităţi deosebite a produselor finite, folosirea de materii prime si ingrediente de cea mai buna calitate şi prin promtitudinea onorării comenzilor, s-a ajuns in scurt timp la deschiderea celei de-a doua linii de covrigei şi câstigarea de noi pieţe şi de clienţi.

Servicii

    Paine neagra

    Toata lumea stie ca painea neagra este sanatoasa, consumul ei mentinand starea de sanatate a organismului si ameliorand chiar unele afectiuni. Painea neagra furnizeaza energie si fortifica imunitatea prin continutul de vitamine si minerale. Faina neagra are o actiune benefica asupra organismului, regland tensiunea arteriala, iar antioxidantii obtinuti, combat radicalii liberi din organism, care provoaca imbatranirea rapida si aparitia bolilor. Extractul de malt are efecte benefice asupra ficatului, stimuleaza digestia si ofera energie in stari de oboseala si stress. in combinatie cu diferite vitamine, saruri de calciu, fier, se pot obtine o gama larga de produse precum painea neagra, care are o actiune benefica asupra organismului, fiind recomandata in orice regim alimentar echilibrat, in tratamentul obezitatii si in cazul diabetului zaharat.


    Intermediara


    Painea intermediara are un continut caloric scazut si este ideala pentru diete sanatoase, avand un gust deosebit de bun. Are mai multe vitamine B complex decat painea alba si contine si vitamina E. Vitamina B are un rol important in metabolismul glucidelor si este absolut necesara pentru functionarea sistemului nervos. Vitamina E mareste rezistenta organismului, previne imbatranirea celulelor, protejeaza vasele de sange impotriva aterosclerozei, previne aparitia afectiunilor dermatologice.


    Taraneascabread_1863824c_400

    Painea taraneasca este o sursa importanta de substante nutritive, fibre, vitamine (E, B1, B2, B6) si minerale (fosfor, zinc, magneziu). Complexul de vitamine B, ajuta la digestie, la repararea tesuturilor si mentine pielea sanatoasa. Continutul de germeni de grau, reprezinta o bogata sursa de fibre naturale, esentiale pentru a mentine functionarea eficienta a intestinelor. Compozitia acestora, contribuie la echilibrarea metabolismului, sporeste rezistenta si vitalitatea organismului, iar bogatia antioxidantilor naturali ajuta la intarirea sitemului imunitar.
    Datorita ingredientelor echilibrate, Painea taraneasca are calitati nutritive deosebite si cucereste prin savoarea rustica a painii romanesti coapte pe vatra.


    Cu secara

    S-a demonstrat ca, prin consumul de paine din faina de secara, se poate reduce in mod semnificativ nivelul colesterolului “rau”. Faina din secara contine mai putin gluten decat faina de grau, fie ea chiar si integrala. Glutenul din secara este mai putin elastic decat cel din grau si ca atare nu se produce efectul lipicios ca la faina de grau si nu se retin gazele in aluat. Painea din faina de secara obtine prin coacere o crusta bruna aromata si este mai densa in comparatie cu painea de grau.