Vega

Distributie Materiale de constructii Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Distributie Materiale de constructii Iasi.

Distributie Materiale de constructii Iasi: Barnova, Cozmesti, Dn 28, Holboca, Iasi, Letcani, Miclauseni, Miroslava, Motca, Pascani, Paun, Podu Iloaiei, Raducaneni, Razboieni, Rediu, Strunga, Targu Frumos, Tomesti, Valea lupului, Harlau,

    Firma VEGA a fost infiintata in anul 1991 la Iasi. Este o societate comerciala cu capital integral privat, avand ca obiect de activitate comercializarea materialelor de constructii, amenajari interioare si exterioare, constructii civile si industriale, productie mobilier din pal la comanda.
    Timp de 19 ani Vega a incurajat si promovat excelenta in constructii, inovatiile in domeniul materialelor de constructii si amenajarilor, precum si tehnologiile de ultima ora in domeniu.
    Importurile de placi ceramice din Italia si Spania dar si distributia celor de productie interna se adreseaza tuturor categoriilor de clienti.
    Parteneriatul cu specialistii in domeniu: arhitecti, designeri, constructori precum si personalul instruit din magazin vin in intampinarea clientilor nostri pentru alegerea cea mai inspirata, confortabila, estetica si durabila.

Servicii

 Firma VEGA Iasi este distribuitor pe zona MOLDOVEI a unor producatori de renume in domeniul materialelor de constructii:55_400_06

    HENKEL adezivi, mortare, termosistem, tencuieli, chit pentru rosturi, spume, silicoane
    KNAUF  gips-carton, structura pereti gips-carton, gleturi
    KNAUF INSULATION  vata minerala si vata bazaltica
    GRUPUL LASSELSBERGER (SANEX-CESAROM)  gresie, faianta, obiecte sanitare
    BAUMIT  adezivi, mortare, tencuieli, gleturi
    CERSANIT  obiecte sanitare, mobilier baie
    OPOCZNO  placi ceramice
    DRUKEN FARBE  varuri si tencuieli DRUCKFARBEN ROMANIA
    CERAMICA IASI  caramizi, tigle ceramice
    WIENERBERGER  caramizi Porotherm, buiandrugi
    ELPRECO  BCA, tigla betonata, pavele, sisteme complete de acoperis
    BARLINEK ROMANIA  parchet triplu stratificat
    AUSTROTHERM  polistiren expandat si extrudat, profile fatada
    SAINT GOBAIN ISOVER  RO vata minerala, vata bazaltica, cochilii izolatie tevi
    MEGAPROFIL  tigla metalica, tabla cutata, sisteme complete de acoperis
    DRUCKFARBEN ROMANIA Portofoliul de produse Vopsele Kraft cuprinde toate categoriile de vopsele de la vopsele pentru pereti interiori, vopsele de pereti exteriori, emailuri, produse pentru suprafete speciale, pana la tencuieli pentru sisteme termice.