SC CONTEC FOODS SRL

Distributie Alimente Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Distributie Alimente Galati.

Distributie Alimente Galati: Galati, Adam, Barcea, Hanu conachi, Sendreni, Serbestii vechi, Slava cercheza, Tecuci, Tulucesti, Targu Bujor, Beresti,

    Distributia marcilor detinute de Contec Foods: Olympia si Winmark se realizeaza atat prin toate canalele Key Account cat si la nivel national cu ajutorul distribuitorilor zonali. In ultimul an o atentie deosebita am acordat-o exportului reusind sa avem clienti in: Spania, Italia, Germania, Grecia, Anglia, Franta si Rusia.
    Investitiile in retehnologizare, reamenajare, deschiderea unor linii noi de productie si nu in ultimul rand investitia in calificarea si perfectionarea personalului vor continua si in viitor, toate acestea avand unic scop satisfacea nevoilor clientilor si cresterea continua a standardelor de calitate.
    Astazi, Contec Foods produce peste 150 de articole sub diferite marci: Olympia si Winmark, marci detinute de Contec si Aro, Clever, Tip, Rio Bucovina, Grande Familia, Master Fresh, Giani, Golden Line, marci produse pentru diferiti colaboratori.

    Utilizând materii prime de la furnizori consacraţi care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, răspundem cerinţelor de piaţă şi anume fabricarea produselor de înaltă calitate.
    Urmărim şi verificăm procesul de producţie în fiecare fază a acestuia, cu ajutorul inspectorilor de calitate (CTC-ist) şi a laboranţilor. Unitatea dispune de un laborator dotat cu aparatură de ultimă generaţie unde sunt efectuate analize fizico-chimice şi organoleptice, astfel încât să asigurăm un produs finit ce va fi predat clientului în stare perfectă şi în conformitate cu  cerinţele standardelor şi legislaţiei europene şi naţionale în vigoare. Periodic, produsele noastre sunt analizate de un laborator acreditat Renar.

Servicii

    Produse din tomate

Pastă de tomate
Bulion
Produse din roşii
Sos din pastă de tomate

    Produse din legume

Conserve de legume în oţet
Conserve de legume în apă / ulei

    Produse din fructe

Produsele din fructe ale Contec Foods fac parte din gama Olympia.

    Sosuri şi dressing-uri
    Produse HoReCa
    Alte produse

Sare
Topping-uri