Cellmar

Distributie Alimente Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Distributie Alimente Constanta.

Distributie Alimente Constanta: 2 mai, 23 august, Agigea, Cap aurora, Constanta, Corbu, Costinesti, Eforie Nord, Harsova, Jupiter, Limanu - 2mai, Lumina, Mamaia, Mangalia, Medgidia, Mihail kogalniceanu, Navodari, Neptun, Olimp, Oltina, Ovidiu, Saturn, Sc saligny, Schitu, Techirghiol, Tuzla, Vama veche, Venus, Cernavoda, Murfatlar, Eforie Sud, Baneasa, Negru Voda,

    Experienta acumulate in decursul celor 15 ani de cind societatea noastra este prezenta pe piata , si a bazei tehnico-materiale intr-o continua dezvoltare (masini de distributie , depozit cu capacitate mare de stocare, in permanenta avem stocuri si condtii de pastrare), ne recomanda ca unul dintre cei mai prompti si seriosi furnizori in solutionarea eficienta si rapida a nevoilor si cerintelor partenerilor nostri. groceries_400_04
    Cellmar este un depozit de fructe, legume si produse alimentare.Avem ca activitate vanzarea si furnizareade legume , fructe , produse alimentare si de intretinere in Mangalia, Saturn , Venus , Jupiter , Neptun , Olimp , Vama Veche , Cap Aurora , Eforie Sud si Eforie Nord .In prezet principalii parteneri sunt hotelurile si restaurante din zona.

Servicii

    Cellmar este unu din liderii zonali din Mangalia in vanzarea si distributia de legume,fucte,produse alimentare si de intretinere.
    Ne-am impus pe piata prin calitatea produselor si serviciilor noastre ,seriozitatea angajatilor si promtitudine .
    Cellmar este mai mult decat o companie.Este o echipa de oameni cu o vasta experienta in domeniu.groceriescrmike_flippo_400_01
    Dispunem de o gama variata de produse, fiind unul din principalii distribuitori pentru hotelurile si restaurante din zona.
    Comercializam o gama variata de legume si fructe de o calitate superioara.Pentru a vedea oferta noastra completa de produse o puteti descarca in format electronic de aici.
    Legumele si fructele sunt depozitate in conditii excelente in depozitul nostru.
    Legumele si fructele sunt aduse atat din tara cat si din import
    La noi puteti gasi toata gama de produse alimentare.
    Comercializam o gama variata de produse alimentare de o calitate superioara.Pentru a vedea oferta noastra completa de produse o puteti descarca in format electronic de aici.
    Pe langa legume fructe si produse alimentare cellmar va ofera si alte proudse ca:produse de unica folosinta,de intretinere si uz casnic.Pentru a vedea oferta noastra completa de produse o puteti descarca in format electronic de aici.