MOD-ELLE COMPANY SRL

Distributie Textile Bucuresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Distributie Textile Bucuresti.

Distributie Textile Bucuresti: Bucuresti-Sector 1, Bucuresti-Sector 2, Bucuresti-Sector 3, Bucuresti-Sector 4, Bucuresti-Sector 5, Bucuresti-Sector 6,

    Producator si distribuitor de textile hoteliere si textile pentru casa.8_400_02
    Ai un hotel, pensiune sau restaurant? Ai nevoie de lenjerii sau orice alte textile de calitate prin care sa iti uimesti clientii?
    Atunci contacteaza-ne acum pentru a iti face o propunere personalizata. Iti oferim cea mai buna calitate, cele mai moderne modele pentru cel mai bun pret.
    Colectia noastra de tesaturi si desene reflecta ultimele tendinte in materie de textile pentru casa si o puteti vedea si achizitiona din orice magazine Selgros Cash&Carry, numeroase magazine din Bucuresti si din tara si prin magazinul nostru on–line. Experienta de aproape doua decenii in fabricarea textilelor pentru hoteluri, lenjeriile de pat albe hotel, pilote albe, protectii saltea, perne antialergice, prosoape si covorase baie albe de cea mai buna calitate si cu finisaje speciale reprezinta cartea noastra de vizita si garantia calitatii produselor si serviciilor oferite.
    In completarea gamei noastre, asiguram servicii complete de dotare sali de evenimente, aranjamente pentru mese festive, sali conferinta.
    Fie ca vorbim despre textile pentru casa sau textile hoteliere – profesionalismul, promptitudinea, seriozitatea, lucrul bine facut si relatia de calitate pe care o dezvoltam cu fiecare client sunt trasaturi ce ne definesc iar dorinta de a aduce un plus de confort si culoare prin utilizarea produselor marca DORMISETE, ne motiveaza.

Servicii

- lenjerii de pat Satin Digital
- lenjerii de pat Satin Deluxe
- lenjerii de pat Satin Deluxe uni color
- lenjerii de pat Satin imprimat
- lenjerii de pat Bambus si bumbac
- lenjerii pat Renforce imprimat
- lenjerii pat Renforce uni color
- lenjerii pat Crepe imprimat
- lenjerii pat Flanel imprimat
– pilote albe,
– pilote crepe bumbac imprimat,
– pilote renforce imprimat
- Husele impermeabile pentru saltele
- husele matlasate pentru protectia saltelelor