Prisum

Distributie Produse Sanatate Cosmetice Bucuresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Distributie Produse Sanatate Cosmetice Bucuresti.

Distributie Produse Sanatate Cosmetice Bucuresti: Bucuresti-Sector 1, Bucuresti-Sector 2, Bucuresti-Sector 3, Bucuresti-Sector 4, Bucuresti-Sector 5, Bucuresti-Sector 6,

    Folosind descoperirile de ultima ora si imbinand tehnologia cu sistemul traditional de medicina Indiana – Ayurveda, cercetatori de la Himalaya au facut din acest brand un lider de piata, castigand increderea in intreaga lume. Consumatorii din peste 70 de tari se pot baza pe Himalaya in domeniul sanatatii si ingrijirii personale.
    Ani intregi de cercetare si testare au scos la iveala produse ce au devenit de referinta in categoria lor: Bonnisan, Mentat, Septilin, Gasex, Herbolax, Liv.52, Diabecon, Ayurslim, Cystone, Himplasia, Koflet, Diakof, Rumalaya.

Servicii

    Produse herbominerale

AyurSlim7_400_02
Diakof
Cystone
Diabecon
Gasex
Herbolax
Himplasia
Liv.52
Mentat
Septilin
Bonnisan
Koflet
Rumalaya
Diarex
Tentex Royal
Evecare
Menosan
PartySmart
Clarina
Pilex

    Ingrijire personala

Gama de ingrijire pesonala este prezenta pe piata cu produse destinate atat ingrijirii parului, ingrijirii fetei, cat si cu produse pentru ingrijirea corpului. Prin plante atent selectionate ce intra in compozitia produselor, ingrijirea zilnica asigura mentinerea echilibrului si vitalitatii corpului. Inovatia adusa de Himalaya in domeniu cosmetic, consta in primul rand in descoperirea unor proprietati inedite ale plantelor din flora himalayana, putin cunoscute in Europa. Exotismul si coktailul de vitamine si nutrienti il puteti intalni in toata gama de produse Himalaya Herbals.
Gama de ingrijire personala, impartita in 3 categorii distincte:

- ingrijirea parului: sampoane, balsam, masca, tratament;
77_400_02
- ingrijirea fetei: masti, exfoliante, creme, demachiant, tonic;

- ingrijirea corpului: creme, lotiuni.


    Terapeutice pe baza de plasma

CSL Behring cerceteaza, dezvolta, fabrica si comercializeaza produse din plasma, care sunt folosite pentru a trata afectiuni rare si foarte grave. Aceste afectiuni includ probleme de coagulare ale sangelui (hemoragii), cum ar fi hemofilia si boala von Willebrand, deficiente imunitare si enfizeme genetice (boli respiratorii ereditare). De asemenea, aceste produse sunt utilizate in tratamentul de urgenta, septicemie sau arsuri severe, in timpul interventiilor chirurgicale pe cord, precum si pentru vindecarea plagilor. In plus, produsele pe baza de plasma sunt utilizate pentru a impiedica heomofilia la nou-nascuti care rezulta din incompatibilitatea factorului Rh.
Cei ce folosesc aceste terapii se bazeaza pe ele pentru imbunatatirea calitatii vietii si, in multe cazuri, pentru viata in sine.