Ammauri Shop SRL

Distributie Incaltaminte Bucuresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Distributie Incaltaminte Bucuresti.

Distributie Incaltaminte Bucuresti: Bucuresti-Sector 1, Bucuresti-Sector 2, Bucuresti-Sector 3, Bucuresti-Sector 4, Bucuresti-Sector 5, Bucuresti-Sector 6,

    In magazinele noastre gasesti incaltaminte de cea mai buna calitate.4_400_01
    SC AMMAURI SHOP SRL creeaza si distribuie sub marca Ammauri o mare varietate de modele de incaltaminte care satisfac cele mai rafinate gusturi.
    Apeland la noi, aveti posibilitatea de a alege materialele, accesoriile, tocurile pentru a crea pantoful pe care vi-l doriti. De asemenea, pantofii vor fi personalizati în functie de marimea si particularitatile piciorului dumneavoastra.
    Va asiguram ca toate materialele folosite (import Italia) sunt de cea mai buna calitate si acordam o atentie deosebita atat design-ului pantofului creat cat si confortului pe care il ofera acesta.
    Am luat fiinta in 2009 din dragoste pentru pantofi frumosi. Am plecat de la premiza ca si romancele merita pantofi de calitate, senzationali si confortabili in acelasi timp asa ca am pornit la drum cu cel mai bun calapod, piele naturala aleasa la targurile de profil din Milano, modelieri ingeniosi si multa pasiune pentru incaltamintea frumoasa si comoda.

Servicii

Women Shoes (519)
    Flat Shoes (43)
    Sandals (66)44_400
    Oxford Flat Shoes (15)
    Shoes (194)
    Pumps (65)
    Short Boots (49)
    Boots (82)
    Cizme vara/toamna (5)
Guban Shoes (1)
    Guban platforms (1)
Wedding shoes (12)
    Bridal shoes (12)
Accessories (5)