Group Queen Monaco

Distributie Bauturi Bucuresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Distributie Bauturi Bucuresti.

Distributie Bauturi Bucuresti: Bucuresti-Sector 1, Bucuresti-Sector 2, Bucuresti-Sector 3, Bucuresti-Sector 4, Bucuresti-Sector 5, Bucuresti-Sector 6,

    Group Queen Monaco inseamna 13 ani de experienta pusi in sprijinul partenerilor sai cu ajutorul echipei proprii. Mijloacele logistice considerabile bottledwaterthenextbigzerocalbeverage_400_05si echipa de peste 200 de profesionisti dedicati in totalitate clientilor, ne permit sa fim ceea ce va doriti: UN PARTENER DE INCREDERE! Avand o retea bine organizata si dezvoltata in toata tara, portofoliul de clienti se extinde rapid. Compania detine un portofoliu impresionant de branduri proprii alaturi de brandurile recunoscute cum sunt Elite-Strauss, Tymbark, Davidoff.
    Pentru a satisface cerintele pietei ,flexibilitatea si dinamismul sunt printre primele noastre prioritati.O alta valoare importanta este cea umana, motiv pentru care suntem hotarati sa continuam aceasta activitate alaturi de un colectiv tanar si receptiv la toate schimbarile care intervin pe aceasta piata emergenta.

Servicii

GQM a reusit sa se extinda pe toata suprafata tarii , avand atat echipe de distributie directe cat si subdistribuitori.
Am reusit sa ne dezvoltam pentru ca tinem cont de cerintele tale ! Colaborarea cu principalii key-accounts din toata tara si strategiile de marketing pe care le detinem si le promovam, vin in intampinarea nevoilor si preferintelor tale!
Principalii key-accounts cu care colaboram sunt :
Auchan
Cora-Romania Hypermarche
Gimrom Holding
Selgros
Minimax Discount
Canserv
Metro Cash&Carryimflgyaniz_400_10
Mega Image
European Retail Commerce
House of Wolf
Annabella

Produse distribuite
Branduri proprii: Kara-Mia ,Top Class, Sun Food
Alte branduri : Doncafe, Produse din tutun, Davidoff, Tymbark, Heidi, Supreme, XL Energy , Bifa