SC INTERFARM IMPEX SRL

Distributie Produse Sanatate Cosmetice Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Distributie Produse Sanatate Cosmetice Botosani.

Distributie Produse Sanatate Cosmetice Botosani: Botosani, Catamaresti-Deal, Darabani, Dorohoi, Ipotesti, Flamanzi, Saveni, Stefanesti, Bucecea, Rachiti,

    Interfarm Romania este o companie independenta, cu capital privat, fondata in anul 1992, fiind una din primele societati en-gross si en-detail de distributie a medicamentelor, a produselor parafarmaceutice si a materialelor sanitare din tara. Din 1992 si pana in prezent a cunoscut o evolutie atat in ceea ce priveste portofoliul de produse 77_400_06cat si aria pe care o deserveste, prin aceasta aducand un aport major in satisfacerea necesarului de medicamente si materiale sanitare al farmaciilor, unitatilor spitalicesti si nu in ultimul rand al pacientilor.
    Societatea dispune de dotari tehnice si personal specializat pregatit oricand sa vina in intampinarea si satisfacerea cerintelor dumneavoastra. Prin seriozitate si munca sustinuta, Interfarm a atins performante notabile, ocupand un binemeritat loc 2 in topul firmelor participante la licitatiile electronice organizate de IGTTI pentru aprovizionarea spitalelor.
    Societatea detine o piata de desfacere proprie acoperind o arie mare din piata romaneasca atat in circuitul deschis (farmacii), dar mai ales in circuitul inchis (spitale).

Servicii

Societatea noastra vine in intampinarea clientilor asigurand urmatoarele servicii:
  » eliberare de retete compensate si gratuire;7_400_04
  » eliberarea de produse farmaceutice indigene si din import si de produse parafarmaceutice;
  » eliberarea de aparatura medicala (tensiometre, aparate glicemie, termometre etc.) din stocuri proprii in termen de 48 ore de la comanda ferma a clientului.
Urmarind atent evolutia si cerintele pietei de medicamente, Interfarm ofera urmatorul pachet de produse:
  » produse indigene cu discount de pana la 15%;
  » produse de import cu discount de pana la 20%.
Discount-urile se negociaza in functie de producator, de rulajul lunar de marfa si de termenul de plaa, in momentul incheierii contractului de distributie.