SC Albrau SA

Distributie Bauturi Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Distributie Bauturi Bacau.

Distributie Bauturi Bacau: Darmanesti, Asau, Bacau, Bogdan Voda, Caiuti, Comanesti, Dofteana, Fantanele, Ghimes, Ghimes Faget, Hemeius, Itesti, Luizi Calugara, Magura, Manastirea Casin, Margineni, Moinesti, Nicolae Balcescu, Oituz, Onesti, Orbeni, Podis, Podu Turcului, Poduri, Pralea, Sanduleni, Sarata, Slanic Moldova, Sulta, Targu Ocna, Tescani, Buhusi,

    Albrau Onesti a început activitatea în 1992 cand a preluat traditia berii Zimbru, marca catestata documentar in anul 1845.
Societatea noastra se ocupa cu producerea si comercializarea berii pasteurizate, îmbuteliata la sticle N.R.W. 0,5 litri, doza, bere butoi KEG 30 si 50 litri, precum si PET 2 litri.
Ca materii prime se foloseste maltul de import, sau malt autohton de calitate superioara, malaiul degerminat, orz / orzoaica, zaharul si hameiul. Apa folosita în tot procesul tehnologic este apa pura din barajul de la Valea Uzului, provenita din traseul pus in funcþiune în 2007.Albrau
    Capacitatea finala de productie a fabricii este de peste 1.000.000 de hectolitri anual, ceea ce o situeaza pe primul loc in Moldova si printre primele zece din tara.
    Albrau are o retea de distributie foarte bine pusa la punct ce se va extinde in toate judetele tarii. Livrarea produselor se realizeaza direct catre distribuitori si catre si direct catre retelele de key accounts cu care Albrau are contracte.
Din anul 2006, urmare a unei investitii de 25 milioane EUR, Albrau implementat tehnologie germana pe tot fluxul tehnologic.
    Albrau dispune de 20 de camioane pt. transport. In sezon, apeleaza la parteneri si beneficiari pt. a suplimenta capacitatea de transport.
    Produsele societatii, cu o noua identitate vizuala, imbina acum farmecul traditiei bavareze cu tehnologia de ultima ora implementata si asistata de catre prestigioase firme din Germania, precum Kieselmann, Proleit, Krones, KHS, SBC.

Servicii

- AlbrauAlbrau
- Albrau fara alcool
- Aro
- Asbeer
- Bardenberger
- Carrefour
- Dobru
- Ritterburg
- Zimbru
- 365

Galerie foto