PPD Romania ataca piata bauturilor racoritoare cu brandul San Pellegrino

PPD Romania, unul dintre cei mai mari distribuitori locali de bauturi alcoolice premium si super-premium, isi extinde portofoliul, care cuprinde aproximativ 40 de marci internationale, cu brandurile premium San Pellegrino: apa (S.Pellegrino, Acqua Panna), bauturi racoritoare (Aranciata, Lemonata, Aranciata Rossa, Pompelmo si apa tonica – Tonic), ice tea si aperitivul non-alcoolic Sanbitter.
Compania a devenit distribuitorul oficial pentru Sanpellegrino la nivel national incepand cu luna ianuarie.

Grupul Sanpellegrino cu sediul in Milano este lider al sectorului de bauturi in Italia cu o gama variata de apa minerala, aperitive non-alcoolice, bauturi racoritoare si ice tea, distribuite in peste 120 de tari.ppd1

Produsele Sanpellegrino sunt fabricate si imbuteliate de catre Nestle in Italia, in zona cu acelasi nume, in Val Brembana.

In prezent, S.Pellegrino este lider al categoriei de ape minerale in segmentul de restaurante high class la nivel international, avand o distributie de 650 de milioane de sticle in 120 de tari. In acelasi timp, fabrica Aqua Panna produce peste 300 de milioane de litri de apa naturala in fiecare an, iar 30% din productie este destinata exportului.

Prezenta pe piata din Romania din 2007, PPD Romania este printre cei mai mari distribuitori de bauturi premium. Impreuna cu Diageo, Grupul Campari, Cuervo, Nestlé, compania detine cel mai mare portofoliu de branduri premium si super-premium precum Johnnie Walker, J&B, Smirnoff, Baileys, Jose Cuervo, Campari, Aperol, SKYY Vodka, Wild Turkey, Cinzano, Aqua Panna, San Pellegrino, Lanson si propriul brand de vodka, Tazovsky.

PPD Romania este parte a Photos Photiades Group (PPG), companie internationala fondata in urma cu peste 70 de ani. PPG este prezenta in Romania, Grecia, Cipru, Croatia si Slovenia.

sursa: wall-street.ro