TNT

Distributie Corespondenta Coletarie Arges reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Distributie Corespondenta Coletarie Arges.

Distributie Corespondenta Coletarie Arges: Albesti, Albota, Arefu, Bailesti, Bascov, Bradetu, Bradu, Bradulet, Budeasa Mare, Bughea de Sus, Calinesti, Campulung, Campulung Muscel, Capataneni, Capatanenii Ungureni, Ciocanu, Corbeni, Curtea de Arges, Dambovicioara, Dimbovicioara, Draganu, Dragoslavele, Geamana, Godeni, Izvoru, Leresti, Lunca Corbului, Malureni, Maracineni, Merisani, Mioveni, Mosoaia, Negrasi, Nucsoara, Oestii Ungureni, Ogrezea, Pitesti, Pitesti-Bascov, Podul Dambovitei, Rotunda, Rucar, Salatrucu, Saticul de Sus, Schitu Golesti, Smeura, Stefanesti, Stoenesti, Topoloveni, Transfagarasan, Valea Danului, Valea Iasului, Valea Popii, Valea Rea, Valea Ursului, Valeni, Voinesti, Vranesti-Calinesti, Costesti, Valea urdii, Leordeni,

    Cautati un partener de incredere pentru trimiterile dumneavoastra?  Nu ati apelat pana acum la serviciile TNT? Noi va propunem variante de transport aeriene sau rutiere, la cele mai atractive preturi, asigurandu-va in acelasi timp servicii de calitate premium si acces preferential la retelele si resursele TNT.

Lasati-ne sa va convingem ca serviciile noastre va pot aduce parteneri noi, cresterea afacerilor sau va pot ajuta sa trimiteti un cadou unui prieten apropiat.

De la primul transport - fie ca este vorba de documente, colete sau marfa - beneficiati de ...

... solutii de livrare rapide si sigure de la usa la usa

... variante de transport aeriene sau rutiere, eficiente din punct de vedere costuri
111_07
... urmarire proactiva a fiecarei expedieri

... confirmare de livrare, cu semnatura destinatarului, disponibila online

... solutii electronice de expediere si facturare

... raportari personalizate pentru gestionarea optima a fluxului logistic

… un cadou de bun-venit

    Cu o retea de preluare si livrare extinsa pe tot globul, TNT ofera o gama tot mai mare de servicii expres care ajuta la derularea fara probleme a afacerii dvs. Alegeti livrarea in aceeasi zi sau in cel mai scurt timp posibil, in functie de destinatie si serviciul solicitat si veti putea sa expediati rapid si sigur documente, colete si marfa in orice tara din lume.

Servicii

Servicii express

    Solutii internationale express
    Solutii nationale express
    Express import
    Optiuni suplimentare
    Servicii Time Critical
    Freight Solutions
    Special handling

Servicii speciale1_400_08

Un caz special
Rareori poti intalni cereri mai 'speciale' decat aceea de a transporta doi ursi panda in jurul lumii...
 
Am indeplinit si aceasta cerere. Desigur, am dezvoltat si servicii speciale, care sa raspunda unor situatii mai comune. Portofoliul nostru include solutii personalizate, in functie de solicitarile partenerilor nostri.


Solutii specializate

    Returns Express
    Integrated Direct Express
    Storapart & Distribution Services
    Special handling
    Clinical Express
    Hi-tech & Computing