SC Fashion Management SRL

Distributie Textile Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Distributie Textile Arad.

Distributie Textile Arad: Arad, Baratca, Barzava, Bata, Buteni, Caprioara, Curtici, Dorobanti, Ghioroc, Halmagel, Halmagiu, Ineu, Julita, Lazuri, Lipova, Mandruloc, Minis, Moneasa, Nadab, Nadlac, Odvos, Paulis, Sagu, Sambateni, Sanleani, Santana, Savarsin, Sebis, Siria, Taut, Vladimirescu, Zadareni, Chishineu cris, Pacota, Pecica, Chisineu-Cris, Pancota,

    Societatea noastră este infiintata in anul 2004 si are activitate de import-export şi comercializarea en-gros si en detail al produselor noi si second hand, precum si distributie in toate punctele geografice ale tarii.
    Succesul nostru se datorează atat partenerilor nostrii, dar şi echipei de excepţie a societăţii care va sta la dispozitie cu maxima seriozitate.
    Firma noastră se situează între cei mai mari agenţi economici din domeniul comercializării de haine noi si second hand pe plan regional si naţional.
    Incercam si pretindem colaborari de lunga durata cu fiecare client, colaborare bazata pe profesionalism, onestitate si seriozitate. Succesul nostru se bazeaza pe succesul clientilor nostrii.

Servicii

Activitatea de comercializare en gros de textile al societatii noastre se ocupa atat cu desfacerea articolelor de imbracaminte second hand, cat si al celor noi.
La aceata categorie va punem la dispozitie marfa de Outlet Anglia, de cea mai buna calitate. De regula aceasta marfa este catalogata ca fiind de sezon cald sau sezon rece.
Va rugam sa ne contactati pentru articolele si cantitatile disponibile!
Multumita bunei legaturi de afaceri cu partenerii nostrii din Europa, noi va garantam cel mai mic pret la calitate maxima, mereu!8_400_03

    Recomandarea noastra este sortimentul de imbracaminte noua in amestec (90% articole femei si 10 % articole de barbati si copii).
    Sacii au 25 kg si contin aproximativ 160 de articole, pretul este de 70 lei/kg
 
   
Produsele comercializate de noi au un caracter dinamic, ele sunt intr-o continua schimbare si se adapteaza sezonului in care suntem, este diferentiat pe anumite categorii care se pot schimba frecvent.
De aceea va rugam sa ne contactati pentru a beneficia de cele mai noi articole aparute si preturile aferente.
Va rugam nu ezitati sa apelati la serviciile noastre, seriozitate si punctualitatea este punctul forte cu care ne adresam clientilor nostri.

    Articole de menaj
La aceata categorie se incadreaza:

    perne
    plapume
    lenjerii de pat
    prosoape
    cuverturi
    perdele
    draperii
    fete de masa