URGENT CURIER

Distributie Corespondenta Coletarie Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Distributie Corespondenta Coletarie Arad.

Distributie Corespondenta Coletarie Arad: Arad, Baratca, Barzava, Bata, Buteni, Caprioara, Curtici, Dorobanti, Ghioroc, Halmagel, Halmagiu, Ineu, Julita, Lazuri, Lipova, Mandruloc, Minis, Moneasa, Nadab, Nadlac, Odvos, Paulis, Sagu, Sambateni, Sanleani, Santana, Savarsin, Sebis, Siria, Taut, Vladimirescu, Zadareni, Chishineu cris, Pacota, Pecica, Chisineu-Cris, Pancota,

    Urgent Curier este o companie cu actionariat romanesc, creata pentru a oferi cele mai bune servicii de curierat local, national si i11_05nternational, precum si semicurierat. Suntem in permanenta la dispozitia clientilor nostri, toti cei care au nevoie de servicii de curierat pe teritoriul intregii tari sau oriunde in lume, adaptandu-ne intotdeauna la cerintele specifice ale fiecarui client prin dezvoltarea unui serviciu personalizat nevoilor acestuia. Provocarea de zi cu zi a echipei noastre consta in cautarea continua a modalitatilor prin care putem oferi clientilor nostrii servicii de calitate superioara si in introducerea de sisteme noi si inovatoare. Astfel, ne propunem sa ajungem si sa ne mentinem lideri pe piata din Romania.
    Urgent Curier urmeza un trend ascendent atat din punct de vedere al calitatii serviciilor oferite, a numarului de clienti activi, a nivelului de dezvoltare pe plan national, a imbunatatirii continue a dotarilor logistice, cat si a numarului de angajati la nivel de centre in (Bucuresti, Sibiu, Bacau) si pe plan teritorial.
    Urgent Curier a inaugurat la inceputul anului 2013 noul sediu in localitatea Magurele, Ilfov,la doar 1 KM de Bucuresti . Acesta este centrul operatiunilor de descarcare, sortare, rutare si încarcare colete.
    Cu o suprafata totala de 37.000 de m² noul sediu cuprinde depozitul cu banda de sortare automata colete ce se regaseste pe o suprafata de 4850 m² cu 84 de porti, permitand descarcarea si incarcarea simultana a expeditiilor, micsorand semnificativ timpul de rulare a coletelor si plicurilor.
    Sortarea automata este efectuata intr-un timp mult mai scurt si cu o precizie ridicata. Capacitatea benzii de sortare este între 7000 si 10.000 colete/ora, cu 5 benzi de încarcare si 40 de tobogane pe care coboara coletele pe zone/orase.

Servicii

    Curierat rapid local

Serviciul se efectueaza in aceeasi localitate aflata pe teritoriul Romaniei si consta in preluarea expeditiilor de la adresa de expeditie si livrarea acestora la adresa indicata de catre expeditor in momentul predarii expeditiei catre URGENT CURIER. Serviciul accepta expeditii de tip plic (maxim 1 kg.), colete si grupaj (paletaj), livrarea acestora se face in sistem door to door pe intreg teritoriul Romaniei. Expeditiile se livreaza in termen de maxim 24 ore pentru expeditiile preluate de luni pana vineri si de maxim 36 - 48 ore pentru expeditiile preluate in zilele de sambata indiferent de localitatea de destinatie.


    Servicii suplimentare

Serviciul plata la destinatie (posibilitatea achitarii expeditiilor la destinatie) Serviciul este valabil doar pentru clientii care au incheiat un contract cu Urgent Curier, acestia pot opta pentru ca tarifarea expeditiilor transmise cu plata la expeditor sa fie facuta conform tarifului agreeat in cadrul contractului.1_400_09

Serviciul schimbare destinatie Serviciul este valabil pentru rerutarea expeditiilor in cadrul aceleiasi localitati cat si in alta localitate de destinatie. Serviciul se tarifeaza astfel: Pentru schimbarea destinatiei in cadrul aceleiasi localitati se percepe tariful pentru serviciul de curierat rapid local. Pentru schimbarea destinatiei catre oricare alta localitate de destinatie se percepe tariful pentru serviciul de curierat rapid national.

Serviciul de avizare a expeditorului in caz de neprezentare a destinatarului EMAIL STATUS este serviciul prin care expeditorul este informat prin e-mail asupra starii expeditiei (confirmare de primire / avizare / refuz de primire). Accesul la acest serviciu este gratuit ?i pot beneficia de acesta toti clientii nostri care au incheiat un contract cu Urgent Curier iar documentele de insotire pentru expeditii (AWB) sunt generate in cadrul aplicatiei URGENT Online

Serviciul de avizare a destinatarului Este un serviciu gratuit care are ca principala caracteristica anuntarea destinatarului printr-un mesaj SMS cu privire la faptul ca urmeaza sa primeasca o expeditie. Mesajele SMS sunt transmise in mod automat de catre sistemul Urgent Curier catre numarul de telefon mobil mentionat de catre expeditor pentru destinatar in momentul in care expeditia se afla in masina curierului ce urmeaza sa efectueze livrarea.